Pratite nas

Poznati

Dobro zvuči: RIFAT TEPIĆ PRESNIMIO LIVNJAKOV HIT “HEJ MALA….”

Published

on

Sarajevski hit mejker Zlaja Sjerić, koji danas živi u Njemačkoj i ima svoju produkciju odlučio je da svoje velike hitove “odjene u novo ruho”, ali i da publiku podsjeti na vječne pjesme nastale iz njegove radionice. Jedna od takvih je i “Hej mala”, koju je prije tridesetak godina snimio Omer Livnjak, koji se više ne bavi komercijalnim muziciranjem.

Korona je učinila svoje, pa su pjevači prinuđeni samo da snimaju I promovišu svoje snimke na YT kanalu. Tako su Rifat i Zlaja odlučili da osvježe ovaj veliki hit. Moramo priznati da sjajno zvuči. (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending