Pratite nas

Poznati

Hapsana: ZERINA STRPALA U “ĆORKU” DADU GLIŠIĆA

Published

on

Kažu da se ko se vili, taj se i svađa. Ali, kod Zerine Hećo i Dade Glišića ljubav je pobijedila mržnja. Haos između njih ne prestaje.

Dado je imao zabrana prilaska Zerini, ali je danas tu zabranu prekršio. Otišao je kod bivše partnerke i nekadašnje zadrugarke , a ona je odmah pozvala policiju. Zerine Hećo u stan.

– Istina je, prekršio je zabranu prilaska koju je imao. Došao je da me vidi, ja sam pozvala policiju i sada je u stanici, Ja sam krenula tamo, van sebe sam. On je prekršio zakon, imam sve dokaze. Ja sada ulazim u policijsku stanicu – kaže vidno uznemirena Zerina. (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending