Pratite nas

Poznati

Eto zašto se svađaju, skidaju, tucaju: POGLEDAJTE KOLIKO SI HONORARI UČESNIKA “ZADRUGE!

Published

on

Prema najavama nova sezona “Zadruge” ima najjače likove, pa će i finansijski nadmašiti rekorde po fondu koji je određen za honorare. Produkcija je spremna da izdvoji čak do dva miliona eura. Pogledajte cjenovnik:

Staniji Dobrojević je skočila cijena – u drugoj sezoni uzimala je honorar od dvije hiljade eura sedmično, a sada traži hiljadu više. Ako Dobrojevićeva ostane do kraja rijalitija u Šimanovcima, izaći će bogatija za oko 120.000 eura.

Kristijan Golubović potpisao je ugovor na šest mjeseci, za šta će dobiti 150.000 uvra, a 50.000 navodno unaprijed. Nakon toga, moći će da produži ugovor na još tri ili četiri mjeseca.

Miki Đuričić uspio je da ugovori honorar od 1.500 eura sedmično, što znači da će po izlasku u džepu inati 60.000 eura, ako izdrži i ne pobjegne.

Miljana Kulić je precenila sebe, pa od produkcije zahtijeva 250.000 eura za deset mjeseci. Međutim, Miksi će nedjeljno dobijati 2.500 eura, pa ako ostane do kraja imaće sto hiljada eura. Na to treba dodati honorar njenog sina Željka, koji dobija 500 eura nedeljno, kao i majke Marije Kulić, ukoliko i ona odluči da učestvuje. Marija je takođe imala 2.500 nedjeljno.

Saška Karan je izjavila da joj je produkcija nudi čak 400.000 eura da uđe. Ali kako prenose mediji, Saška će, ukoliko dođe u Šimanovce, zaraditi “samo” 150.000 eura.

Mensur Ajdarpašić ulazi u četvrtu sezonu rijalitija, ali sa bratom Adrijanom. Dečko Mine Vrbaški imaće honorar od 1.500 eura na sedmičnom nivou, a ako izgura do kraja, biće bogatiji za 60.000 eura.

Stefan Šebez će nedjeljno uzimati 1.200 eura, a ako ostane deset mjeseci, postaće bogatiji za oko 50.000 eura.

Ljudi iz produkcije pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani. Majka i kćerka su majstori za rijaliti zanata, pa nisu nimalo jeftine. Đoganijeva ne pristaje da uđe za manje od 200.000 eura, dok Atijasova traži “samo” 170.000.

I Romana Panić dobila je ponudu da uđe u rijaliti. Navodno joj je ponuđeno 50.000 eura za šest mjeseci. Međutim, pošto se premišlja vrlo je vjerovatno da će ta ponuda skočiti na 70.000 eura.(Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending