Pratite nas

Info

Grmi, sijeva, lije kao iz kabla: POGLEDAJTE MOSTARSKE MUNJE I BANJALUČKI GRAD KO TENISKA LOPTICA

Published

on

Snažno olujno nevrijeme danas je zahvatilo Mostar, Banja Luku I Prijedor. U Mostaru je grmilo, munje su nebo parale, sve je podsjećalo na granatiranje HVO-a istočne strane grada u ratnim godinama i rušenje Starog mosta. Bilo je strašno i za gledati, i za slušati.

Udružili se vjetar, kiša, oblaci, grmljavine…te protjerali Mostarce u domove, a na brojnim terasama razneseni su stolice i suncobrani. U naselju Zalik poplavljena je cesta, a na putu prema mjestu Raštani došlo je do odrona na cesti.

Kijamteksi dan bio je i u Gradu na Vrbasu. U pojedinim banjalučkim naseljima padao je grad veličine lješnjaka, pa i šljiva. Jako nevrijeme zahvatilo je i Laktaše, Prijedor…

U naselju Prijakovci kod Banje Luke grad je bio veličine teniske loptice, a izazvao je i štete na objektima, voćnjacima i usjevima, ispričali su mještani. Grad je padao i u Verićima i Drakulićima.
Na širem području Prijedora vjetar i grad su lomili grane, a iz Protivgradne preventive RS-a su saopćili da su dejstvovali sa 25 raketa.

U Banja Luci je padao grad veličine teniske loptice

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending