Pratite nas

Dijaspora

Goga se emotivnim riječima obratila Dragani: TAKVA SI ZVIJEZDA, A TAKO POSEBNA ŽENA

Published

on

Dragana i Goga Sekulić

Na velikom koncertu Dragane Mirković u Sportskom centru “Morača” specijalna gošća bila je Goga Sekulić.

Rođena Pljevljanka dobila je poziv organizatora i glavne zvijezde večeri, a dio humanitarnog koncerta bila je sa zadovoljstvom.

Podsjetimo, Dragana je 10.000 eura donirala Fondaciji “Budi human”.

Goga se poslije spektakularne noći u krcatoj “Morači” obratila pratiocima na Instagramu i objavila sliku sa Draganom.

Uživala je i divila se onome što je vidjela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

– Velika mi je čast što sam bila gošća na koncertu takve veličine, zvijezde, a posebno velike žene. Zaista sam uživala u prepunom SC ‘Morača’ sa najboljom publikom. Hvala mom prijatelju Draženu Damjanoviću što vjeruje u mene, moj trud i rad – napisala je Goga Sekulić na Instagramu.

Dijaspora

Bosanka Munevera je najljepša penzionerka Njemačke

Published

on

Nelly i Gorana

Bosanka Munevera je najljepša penzionerka Njemačke

Nekadašnju najljepšu gospođu Njemačke za 2019. i 2021. godinu Bosanku Muneveru/ Nelly Sigmann, koja je prošla životni pakao, a opet je zahvaljujući njenoj hrabrosti istrajala i stala na svoje noge, sreli smo u Frankfurtu.

Gala dešavanje

I to na gala dešavanju „Fashion Guide Magazin“. Bila je to noć mode i slikarstva. Munevera ili Nelly živi s novom porodicom u Štutgartu, a kako se iz pakla vratila na velika životna vrata, pričala nam je u intervjuu  kojeg ćemo objaviti narednih dana.

– Radujem se životu, radujem se svakom novom danu, radujem se poštenim i iskrenim ljudima. Ma, radujem se svakoj životnoj sitnici. Nakon što sam objavila svoju prvu knjigu u kojoj sam opisala pakao života kojeg sam proživjela, a koja je naišla na odličan prijem kod čitalačke publike, uveliko radim na drugoj knjizi. Promocija će krenuti od mjeseca septembra.

– Naravno i parfemi s mojim imenom za žene i muškarce jako dobro kotiraju na tržištu. Jednostavno, nakon pakla s bivšim suprugom, koji je pokušao da me ubije kada sam bila u devetom mjesecu trudnoće, pa mog privikavanja na novi život, sve je to mnogo utjecalo na mene. Ali, znate kako se kaže, mi Bosanke smo jake, izuzetno jake žene i ne predajemo se tako lako – rekla nam je Munevera.

Tu večer sreli smo i nekadašnju voditeljicu Pink televizije Goranu Šešlija, koja danas sa porodicom živi u Njemačkoj. Tu je bila i uspješna poslovna žena Rabija Pramenković Mösinger….

Za muzički dio bila je zadužena mlada pjevačica džeza i svinga Melissa Kros iz Zagreba.

Na rođendan

Nesumnjivo je da je tu večer u Frakfurtu na večeri mode i stvaralaštva najupečatljivija bila Munevera. Otkrila nam je da je tačno na svoj rođendan postala i penzionerka, u 49. godini života.

Penziju je dobila zbog fizičkog i psihičkog maltretiranja njenog bivšeg supruga, koji je joj je svojevremeno napravio pakao od života.

S pravom se može reći da je ova Bosanka najljepša i najatraktivnija penizonerka u Njemačkoj.

Bato Šišić (Naj portal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending