Pratite nas

Info

Fudbal: ČELIK I ZVIJEZDA, IPAK, PRVOLIGAŠI? Hoće li se Premijer BHT liga proširiti?

Published

on

Dva dana su razgovarali predstavnici Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH sa rukovodstvima Bijeljinaca i Zeničana. Evo šta su dogovorili. Prenosimo saopćenje dato danas iz “krovne kuće bh. fudbala”

Tokom utorka i srijede u prostorijama Nogometnog saveza BiH u Sarajevu, održani su sastanci rukovodstva FK “Zvijezda” iz Bijeljine I FK “Čelik” iz Zenice sa predstavnicima Saveza. Tema razgovora su bili problem zbog kojih su ova dva kluba preselila u niži rang takmičenja, nakon prekida BHT PL lige za “zelenim stolom”.

“Nakon konstruktivnih i otvorenih diskusija iskazano je razumijevanje za trenutnu situaciju u našem nogometu, kao i na sve okolnosti koje su utjecale na donošenje odluke Izvršnog odbora u vezi sa nemogućnošću daljeg odigravanja svih takmičenja u organizaciji NS BiH”, saopćeno je iz NS BiH.

Istaknuli su kako su oba kluba iskazala zahvalnost na korektnom odnosu, kao i kvalitetnim informacijama koje su dobili tokom boravka u Savezu. Iz FK Zvijezda 09 su istaknuli da su uspjeli približiti stavove, te da će uputiti zahtjev Izvršnom odboru NS BIH sa prijedlogom za proširenje BHT Premijer lige za sezonu 2020/2021, navedeno je iz NS BiH.

“Na upravama ekipa iz Bijeljine i Zenice je zadatak kako na najbolji način da riješe statusna pitanja svojih klubova u narednom periodu. NS BiH nastavlja provoditi utvrđene aktivnosti sa ciljem što kvalitetnije pripreme za nastupajuću sezonu koja bi trebalo da počne 01.08. 2020. godine”, saopćeno je iz krovne kuće bh. nogometa.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending