Pratite nas

Poznati

Enver Šadinlija o Grandovoj zvijezdi: NAJAVLJIVAO SAM IBRU KADA MU JE BILO SAMO ŠEST GODINA

Published

on

Ibro Bublin i Enver Šadinlija

Enver Šadinlija o Grandovoj zvijezdi: NAJAVLJIVAO SAM IBRU KADA MU JE BILO SAMO ŠEST GODINA

„Grandova“ zvijezda, mladi Sarajlija Ibro Bublin, oglasio se na Instagramu fotografijom susreta uz kafu sa doajenom bh. medijske scene Enverom Šadinlijom.

Uz sliku je zapisao da je to poznanstvo koje datira od njegovog ranog djetinjstva, sa Ibrinih prvih TV snimanja.

-Kao i u slučaju 96% bh estrade iz generacije Halida Bešlića, Šerifa Konjevića, Mileta Kitića i kasnijih godina, pa tako i našeg Ibre, ja sam, zaista bio onaj koji ih je prvi najavljivao i promovisao. I to je dio istorije folk scene u BiH. A Bublina sam, ustvari, najavljivao baš od ranog djetinjstva. Na njegovim uopšte prvim javnim nastupima, kad mu je bilo samo šest godina.

 

– Kada je kao đak prvog razreda osnovne škole, bio učesnik programa „Osnovci pjevaju sevdah“ u općini Novi Grad u Sarajevu. Pa dalje na amaterskim festivalima širom BiH i radio i TV programima. Drago mi je da je uspio, a biće mi drago da ga najavim i na nekim velikim pozornicama, na kojima Ibro često ima i solističke koncerte – kaže i legendarni novinar i voditelj Enver Šadinlija. (Naj portal)

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending