Pratite nas

Poznati

Džejeva kćerka rodila prvo dijete

Published

on

Nenad Kostić/Kurir

Džejeva kćerka rodila prvo dijete

Marija Ramadanovski, kćerka preminulog pjevača Džeja Ramadanovskog, postala je majka.

Prema pisanju srpskih medija, Marija se porodila carskim rezom i na svijet donijela djevojčicu.

Inače, mlađa kćerka legendarnog pjevača se prošle godine u maju udala za Stefana Davidovića, čije je prezime i uzela na vjenčanju.

Podsjetimo, Džejev kum Zoran Jagodić Rule tada je otkrio da je Marija prvi ples na vjenčanju sa svojim suprugom zaplesala uz veliki hit svog oca, ‘Sunce ljubavi’.

Na vjenčanju je bilo 300 uzvanika među kojima i neka poznata lica sa srpske estrade.

– Spremni smo, što je – tu je. Uzbuđeni smo. Nedostaje mi tata danas. Ne može bez tate’ – rekla je mlada tada prije samog vjenčanja.

Poznati

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Published

on

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Poznata kulinarska emisija “Večera za pet” vratila se u boljem izdanju.

Nove epizode kulinarskog showa, u kojem se petero kandidata natječe u kulinarskim sposobnostima, već su godinama jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Najviše je upamćena po zagrebačkoj sedmici kada je kulinarskim sposobnostima influenser Ivan Bašić izazvao podijeljena mišljenja Hrvata i dosegnuo gledanost od gotovo 9 miliona na području cijelog regiona bivše EX YU.

Sada se vraća ponovno, no ovoga puta ne na male ekrane, već na YouTube kanal ‘Mulci’, a dobili su i novo ime ‘Večera za pet by Mulci’.

Naime, Mulce su pokrenuli utjecajni hrvatski influenceri Antonio Anđelić, poznatiji po nadimku ‘Nucci Bebo’, i Anthony Vilanca, umjetničkog imena ‘Crni Ante’. Njih dvojica zajedno imaju više od milion pratitelja.

U prvoj epizodi ovog projekta našli su se Best model Zagreba, influenser i rijaliti zvijezda Ivan Bašić, Crni Ante, Igor Jadan, Nucci, Bibo TV i Paolo.

Kako se Ivan ponovno snašao u kuhanju, zašto misli da Barbi Afrika nije ‘luda’, zašto mu fali njen bivši Renato Erceg i kako su se dečki proveli, pogledajte u epizodi koja je dostupna na YouTube kanalu ‘Mulci

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending