Pratite nas

Info

Džaba što će svi pod zemlju: PUCAO U KOMŠIJU, JER JE PREKO NJEGOVE ZEMLJE PREVOZIO DRVA

Published

on

Prijedorčanin Mlađan Tubin (65) osumnjičen je da je pucajući iz pištolja pokušao da ubije svog komšiju Duška Grbića (32) u mjestu Volar kod Prijedora.

Prema nezvaničnim saznanjima, Tubin i Grbić su se prvo verbalno sukobili jer je Tubinu zasmetalo što Grbić prevozi drva preko njegove njive. Nakon prepirke Tubin je otišao u kuću i donio pištolj te pucao u nesrećnog Grbića.

Jedan ispaljeni hitac pogodio je Grbića u predjelu stomaka. Ranjeni mladić je prevezen u opštu bolnicu “Doktor Mladen Stojanović” gdje je i operisan, dok su Tubina uhapsili pripadnici Žandarmerije Policijske uprave Prijedor.

Nisu poznati detalji sukoba koji su doveli do pokušaja ubistva. Pretpostavlja se da su motivi najvjerovatnije lične prirode i svađa koji su prerasli u upotrebu vatrenog oružja. Postoji mogućnost da je neko od učesnika ovog obrasčuna bio pod uticajem alkohola.

Nakon ove “gorke pilule”, ostaje da se upitamo – šta to bi s ljudima? Zar je ljudski život vrijedniji od čeperka zemlje? Zar su principi i nehumanost svetiji od zemlje, u koju će akteri ove nesreće (baš kao svi mi) na kraju leći? (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending