Pratite nas

Poznati

Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: KANITA JE NASLJEDNICA DRAGANE MIRKOVIĆ!

Published

on

Bh. estradna umjetnica Kanita Karić uspješno sebi trasira put prema samom estradnom vrhu.

Tome svjedoče njena učešća na prestižnim festivalima, pjesme koje redovno snima i objavljuje. Nakon pjesme “To nije sa, sa” koju je ponovo oživjela, otpjevavši je na festivalu ‘Kapije sevdaha’ u rodnoj Zenici, Kanita se nije zaustavila na tome.

Vrlo brzo je snimila prekrasnu pjesmu “Dušu si mi opio” koja je svojevremeno proslavila Draganu Mirković. Kompoziciju potpisuje Emina Ramadanović dok je tekst napisao legendarni Muharem Serbezovski.

Pjesma je uz njen vokal, dobila novo ruho a čestitke, očekivano, stižu sa svih strana svijeta. Ne čudi što su Kanitu, nakon ove pjesme, prozvali nasljednicom Dragane Mirković, što je za nju svakako veliki kompliment.

 

 

Nedavno je Kanita dobila podršku i od regionalne zvijezde Halida Muslimovića koji je kazao da ‘samo nastavi tim putem, i da za nju nema zime’. Estradi treba upravo pjevačica poput Kanite.

Izašla na naslovnici enigmatskog časopisa Đerdan

Izašla na naslovnici enigmatskog časopisa Đerdan

A ona sluša savjete starijih kolega, primjenjuje ih u svojoj karijeri, stoga njen uspjeh neće i ne smije izostati. Na pravom je putu, složili su se svi…

 

Poznati

Božo Vrećo rasplakao fanove: OBJAVA O MAJCI UVIJEK RASTUŽI

Published

on

Božo Vrećo rasplakao fanove: Majčica i naši dlanovi

Božo Vrećo se sastao sa majkom Milom i opet je uspio da rasplače fanove emotivnim riječima.

Odlučio je da objavi sliku njihovih dlanova.

Motivisala ga je majčinska ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Majčica i naši mali dlanovi. Identični i poput odraza u ogledalu. Iz tog malenog dlana izraste čudesno sjeme, u stisnutoj šaci ono proklija, a u otvorenoj pusti nit što seže do neba. A kakvo je to sjeme?! Sjeme božanske ljubavi. Neprolazne, nedokučive, neizrecive – napisao je Vrećo.

Dan prije ove objave, još jednom je pisao princ sevdaha o mami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Trenutak djeljenja beskrajne ljubavi i našeg ručka prije mog novog koncerta u Švicarskoj za par dana. Tepamo, mazimo se i pazimo, i nema rodova, MI SMO SVE, JER LJUBAV JE SVE I BOG JE SVE I DOBROTA JE SVE. Svako ko vam kaže drugačije nema ništa u sebi od navedenog, pa ga se i klonite. A mi vas VOJIMO. Srna i lane – napisao je Vrećo u opisu snimka.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending