Pratite nas

Poznati

Duet koji se dugo čekao: Halid Bešlić i Ana Bekuta predstavili pjesmu „Zagrli me“

Published

on

Duet koji se dugo čekao: Halid Bešlić i Ana Bekuta predstavili pjesmu „Zagrli me“

Spot za duet Ane Bekute i Halida Bešlića, koja nosi naslov „Zagrli me“, danas je ugledao svjetlo dana.

Pod lipom

Tekst za pjesmu pisao je dugogodišnji Halidov saradnik Mirko Šenkovski Geronimo. Dok je melodiju komponovao zajedno sa Samirom Kadirićem – šefom Halidovog pratećeg benda, koji je bio zadužen i za aranžman.

Njih dvojica su, zajedno sa klarinetistom Ismarom Porićem, pored Ane i Halida, i protagonisti ovog spota, nastalog u produkciji „Invenio films“, pod rediteljskom palicom Dalibora Mrdića.

Kadrovi su krajem maja snimani u poznatom sarajevskom restoranu „Pod lipom“ i na Nišićkoj visoravni. Kadrovi donose atmosferu ponovnog susreta dvoje ljudi, koje su kroz život spajali i razdvajali brojni događaji.

Dvoje bardova regionalne muzičke scene snimanje su iskoristili da se prisjete zajedničkih nastupa krajem prošlog vijeka u brojnim gradovima bivše Jugoslavije. Da prelistaju stare fotografije, od kojih su se neke našle i u samom spotu. Ali i da probaju tradicionalne proizvode domaće kuhinje, prije svega pite, za koje Ana tvrdi da nigdje nisu tako ukusne kao u BiH.

Zajednička pjesma

I Anu i Halida ovog ljeta očekuje dinamična koncertna turneja. Ali se nadaju da će im se u nekom od gradova regiona putevi ukrsititi, kako bi i uživo publici predstavili ovu zajedničku pjesmu.

Tako će Halid 5. jula pjevati u Podgorici, a u Trebinju 27. jula kada će „Grad sunca“ biti domaćin legendi narodne muzike.

Bešlić će 8. augusta nastupiti i na otvaranju 7. izdanja festivala Zenica Summer Fest.

 

 

 

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending