Pratite nas

Poznati

Dragana Mirković ovog ljeta ne staje

Published

on

Foto: Miomir Milić

Jedna od najpoznatijih regionalnih muzičkih zvijezda, Dragana Mirković, ovoga ljeta neće imati vremena za odmor.

U okviru velike koncertne turneje pod nazivom “Do poslednjeg daha”, u naredna dva mjeseca će imati 26 koncerata na kojima se očekuje preko pola miliona ljudi. Kako je traženija nego ikad, Mirkovićeva ni tokom jeseni neće imati vremena za predah.

Međutim, Dragana jedva čeka svaki svoj koncert:

– Iskreno, kada se pogleda spisak nastupa, djeluje kao prilično iscrpljujuće. Ali, pošto meni publika samo daje energiju i snagu, ne mislim da ću uopšte osjetiti umor. Već se unaprijed radujem što ću preko ljeta imati toliko druženja sa onima koji žele da me čuju.

Osim toga, zvijezda je najavila i da lista nije zatvorena, pa je moguće i da će biti dodati još neki koncerti do kraja avgusta.

Slavica Danilović (Naj Portal)

 

Poznati

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Published

on

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Poznata kulinarska emisija “Večera za pet” vratila se u boljem izdanju.

Nove epizode kulinarskog showa, u kojem se petero kandidata natječe u kulinarskim sposobnostima, već su godinama jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Najviše je upamćena po zagrebačkoj sedmici kada je kulinarskim sposobnostima influenser Ivan Bašić izazvao podijeljena mišljenja Hrvata i dosegnuo gledanost od gotovo 9 miliona na području cijelog regiona bivše EX YU.

Sada se vraća ponovno, no ovoga puta ne na male ekrane, već na YouTube kanal ‘Mulci’, a dobili su i novo ime ‘Večera za pet by Mulci’.

Naime, Mulce su pokrenuli utjecajni hrvatski influenceri Antonio Anđelić, poznatiji po nadimku ‘Nucci Bebo’, i Anthony Vilanca, umjetničkog imena ‘Crni Ante’. Njih dvojica zajedno imaju više od milion pratitelja.

U prvoj epizodi ovog projekta našli su se Best model Zagreba, influenser i rijaliti zvijezda Ivan Bašić, Crni Ante, Igor Jadan, Nucci, Bibo TV i Paolo.

Kako se Ivan ponovno snašao u kuhanju, zašto misli da Barbi Afrika nije ‘luda’, zašto mu fali njen bivši Renato Erceg i kako su se dečki proveli, pogledajte u epizodi koja je dostupna na YouTube kanalu ‘Mulci

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending