Pratite nas

Poznati

Dragana Mićalović u zagrljaju mišićavog ljepotana

Published

on

Dragana Mićalović u zagrljaju mišićavog ljepotana

Nakon prekida romanse sa Stevanom Purićem, glumica Dragana Mićalović okrenula se poslu, porodici i prijateljima, a nedavno je kupila sebi i nekretninu.

Dragana Mićalović provodi odmor na Adi Bojani. A sada je novim objavama privukla veliku pažnju. U pitanju su bile fotografije, na kojima se vidi kako ona sa zgodnim i mišićavim muškarcem surfuje na vodi.

Naime, u pitanju je momak po imenu Uglješa Novak, sa kojim Dragana po svemu sudeći vježba surfovanje.

– I tako već godinama, sada već ozbiljno uvježbani – napisala je Dragana uz snimak koji je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Osim toga, Dragana je i prošle godine objavljivala slike sa Ade Bojane, upravo sa Urošem. A tada, kao i sada svi su posumnjali da su njih dvoje u vezi, iako to glumica nikada nije potvrdila. Sada se mnogi ponovo pitaju da li između njih ima nečeg višeg od prijateljstva.

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending