Pratite nas

Poznati

Šta biste dali da ste na njegovom mjestu: “VRUĆE” FOTKE RONALDOVE VJERENICE

Published

on

Savršeno nedeljno popodne u poznatom italijanskom ljetovalištu Portofino uljepšao je i detalj sa jahte Kristijana Ronalda, gdje je njegova vjerenica Georgina (26) još jednom pokazala savršeno izvajanu guzu.
Poslije subotnje pobjede protiv Lečea u Seriji A (4:0), na kojoj je postigao 23. gol u sezon, portuglaski superstar riješio je da predahne krstareći obalom Mediterana u društvu prijatelja.media

Petostruki osvajač zlatne lopte svakodnevno je na meti paparaca, ali izgleda da ga je ovog puta zasjenila njegova ljepša polovina koja je u tanga bikiniju često mijenjala poze dok se sunčala na palubi luksuzog plovila.

Inače, najam jahte na kojoj su Kristijano i Georgina proveli slobodan dan košta nešto više od 30.000 eura za sedam dana. dia

“Sjajan je onaj koji ne treba da ugasi svjetlo drugih da bi on zasijao – napisala je Georgina u opisu Instagram fotografije na kojoj su u prvom planu prsten i zadnjica.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending