Pratite nas

Poznati

Da li je “šminkala” ove fotose: POGLEDAJTE DARU BUBAMARU SNIMLJENU NA PLAŽI

Published

on

Popularna Dara Bubamara ne mari za korona virus. Ona uživa na jednom ostrvu u Grčkoj. Odmara naizmjenično, malo nudistička plaza, malo mješovita.

Društvo je pravi jedan muškarac i drugarica. Dara se trudi da maksimalno uživa u čarima mora. Svakodnevno objavljuje fotografije sa plaže, kako ispija šampanjac, a fanove je obradovala i fotografijom u kupaćem kostimu.

Koktel, voće i ležaljka bili su dovoljni da pjevačica pronađe svoj mir, a fotografija u kupaćem odmah je dobila veliki broj komentara. Jedni su tvrdili da izgleda nikada bolje, drugi da je pretjerala sa obradom fotografije, a treći da bi željeli da je dodirnu.

Šta vi mislite jesul ovo “fotošopirani” snimci? (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending