Pratite nas

Info

Crna hronika: MARKO NIJE VIDIO SINA, A POGINUO NA SLAVLJU POVODOM NJEGOVOG ROĐENJA

Published

on

Marko Radoš, vlasnik modričkog kafića “Colosseum”, nastradao je u noći između petka i subote kada je pogođen metkom u grudi dok je razvađao grupu mladića prilikom tuče, a zbog njegovog ubistva uhapšen je Perica Simčević iz Šamca,

Kako saznaju “Nezavisne”, Radoš je iz neposredne blizine pogođen u prednji dio grudi, a metak mu je prošao kroz desno plućno krilo, zbog čega je zadobio veliku ranu od koje je iskrvario.

Sudbina je htjela da 32 – godišnji Marko strada na vlastitoj zabavi. Naime, u kafiću je organizovao slavlje povodom rođenje sina Pavla koji je na ovaj svijet stigao prije dva dana.

Supruga ubijenog Marka, Jelena i njegov sin Pavle nalaze se u bolnici u Banjaluci. Kako se nezvanično saznaje, Jelena je mjesec dana čuvala trudnoću, a nesrećni Marko nije uspio ni da vidi sina.

Nakon što je supruzi Jeleni saopšteno da je Marko ubijen, naglo joj je pozlilo i prebačena je na intezivnu njegu UKC Banja Luka.

Zabava u kafiću Marka Radoša trajala je cijelo veče i ništa nije slutilo na tragediju. Marko je napustio kafić i otišao u stan. Kada je došao primijtio je da je zaboravio ključeve, vratio se u kafić i zatekao gužvu i naguravanje nekoliko mladića. Pokušao je da ih smiri i razvadi, a onda je oko 2 časa i 50 minuta odjeknuo pucanj.
Najvjerovatnije je Perica Simićević zvani Tica iz Šamca pucao u leđa nesretnom Marku, koji je odamah izdahnuo, ispričali su očevici tragičnog događaja.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending