Pratite nas

Info

Bruka za Balkan: NA EVROPSKOJ LISTI TASLAČENJA NEMA SRBA, BOSANACA, HRVATA….

Published

on

Prema podacima, koje je objavila stranica posvećena klađenju, na listi onih koji se najviše “krešu” (Top 11) nema Srba, Hrvata, Bosanaca, Slovenaca, Crnogoraca, Makedonica…

Zapravo, uopšte nema Balkanaca. Ova stranica je provela anketu među 2.729 odraslih korisnika iz 11 zemalja. Sa prostora bivše Jugoslavije nisu nikoga anketirali. Ili, nas zaobilaze, ili mi sa Balkana lažemo da smo majstori u krevetu i da možemo non – stop. A moždas govorimo istinu, pa da EVropljane ne obrukamo, bolje nas je zaobići!

Na listi evropskih rekordera su Englezi. Naime, Britanci mjesečno imaju 12 puta se**. Iza njih su Nijemci koji se “tarabe” 11 puta mjesečno (biva svaki treći dan).

Treću i četvrtu poziciju drže ravnopravno Belgijanci i Holanđani; oni to rade devet puta mjesečno.

Evo kompletmne liste “Top 11” taslačina u Evropi:
1. Britanci 12 puta
2. Nijemci 11 puta
3. Holanđani 9 puta
4. Belgijci 9 puta
5. Rumuni 8 puta
6. Portugalci 8 puta
7. Austrijanci 7 puta
8. Slovaci 7 puta
9. Italijani 4 puta
10. Španci 4 puta
11. Francuzi 2 puta

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending