Pratite nas

Poznati

Bruje društvene mreže: DA LI JE MELINA VARALA HARISA S BIVŠIM MUŽEM AMRE DŽEKO?

Published

on

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel / Bljesak.info/

Bruje društvene mreže: DA LI JE MELINA VARALA HARISA S BIVŠIM MUŽEM AMRE DŽEKO?

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerice Meline Džinović, iznenadila je javnost. Iako su mnogi u kuloarima šuškali kako njihov brak odavno ne funkcioniše, ipak je informacija dočekana s nevjericom.

O kraju njihove ljubavi pisali su gotovo svi regionalni mediji. A Haris je prvi iznio “prljav veš” iz njihove kuće.

– Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna – ovim je riječima Haris Džinović prekinuo medijsku tišinu.

– Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar.. Ja bih to malo demantovao – rekao je Haris.

– Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – zaključio je Džinović.

Nakon toga počelo se rasprijedati ko je moćni muškarac s kojim je Melina prevarila Harisa. Pisalo se da je to bivši srpski fudbalski reprezentativac, potom šef policije, da bi došli do moćnika koji bogatstvom zasipa Melinu.

No, korisnici društvenih mreža imaju drugačije informacije… Naime, ako je vjerovati pričama koje kruže po mrežama, Melina je u ljubavnoj vezi sa biznismenom Vladimirom Vićentijevićem. Informacija kao informacija…. No, ako se zna da je Vladimir bivši muž Amre, sadašnje supruge bh. fudbalera Edina Džeke, ova vijest dobija potpuno drugačiju konotaciju.

-Ako je Melina varala Harisa s bivšim mužem Džekine žene, znači li to da je Džeko sad Harisov djever, badžo ili šta već – našalili su se na društvenim mrežama.

Amra, podsjećanja radi, s Vladimirom ima kćerku Sofiju, dok Melina iz braka s Harisom ima kćerku Đinu i sina Kana. (Naj portal)

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending