Pratite nas

Info

Bosanci se zapili, a onda krenuo haos: NAPIO SE, PA MU HTIO POVALITI ŽENU U SRED BEČA

Published

on

U bečkom 15. bicirku Rudolfsheim-Fünfhausu odigravala se prava drama. Sve se razotkrilo nakon što je policja uhapsila 52-godišnjeg muškarca, rođenog u Bosni, ali sa hrvatskim pasošem.

Vidno pijan, muškarac je ulicom mahao s nožem u ruci i ponavljao:

“Ti ćeš moj ženu da pr*iš… Ubiću te….”

Građani su ga prijavili policiji. Tek nakon hapšenja su se saznali detalji ovakvog ponašanja.

Naime, ovaj porodični 52-godišnjak je u svom stanu se zapio sa 34-godišnjim prijateljem, koji je samac. U rane sate, nakon što je alkohol učinio svoje, mladić je poželio da oplete suprugu svoga prijatelja. Udario joj je na obraz u njihovom stanu.

Naravno, žena se usprotivila, a dvojica muškaraca počeli su se vrijeđati. U jednom trenutku 52-godišnjak je potpuno izgubio živce i kuhinjskim nožem je nasrnuo na prijatelja.

Prema navodima bečke policije, žrtva je uspjela izgurati osumnjičenog iz stana. Prolaznik je policiju upozorio da teško pijani 52-godišnjak hoda ulicom s nožem.

Službenici su uspjeli privremeno ga uhapsiti. Žrtva i osumnjičeni su akše povrijeđeni, a žena je ostaka netaknuta. Policija nije navela nacionalnost mlađeg muškarca kao ni je li uspio zavesti ženu svog prijatelja. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending