Pratite nas

Poznati

Boli ih uho za sve: DRAGANA I BRENA SE MONTEKARLIŠU

Published

on

Duga je lista riječi zahvalnosti Dragane Mirković prema Lepoj Breni. Na početku karijere bila joj je podrška, zajedno su bile u timu kod čuvenog Rake Đokića, na Breninoj svadbi je Dragana “upecala” biderjamjer, ali se nije ubrzo udala. Naprotiv, pukla je njena veza sa Zoranom Bašanovićem.

Godine 1993. je napustila Srbiju i preselila se u Beč, gdje će upoznati današnjeg supruga Tonija Bijelića. Tada je Dragana bila odlučila da napusti estradu, izbjegavala je kontakte sa svim kolegama, a i kolege nisu baš bile voljne da se sa njom druže, pogotovo kada se saznalo da se udala za Hrvata.

U takvim vemenima na vrata Draganinog doma u okolini Beča je pokucala Brena. Došla je nenajavljeno.

“Samo je nazvala telefonom. Kazala, želim da te vidim. Nikada to neću zaboraviti – prisjeća se tog trenutka Dragana.

Dvije slavne zvijezde redovno održavaju prijateljske kontakte. Kako je sezona godišnjih odmora, Brenin boravak u Monte Karlu nije mogao proći bez Draganine posjete. Bilo je to, kažu sjajno porodično druženje Brene I Bobe, te Dragane i Tonija.

 

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending