Pratite nas

Poznati

Šutnut iz “Zadruge”: EDIS FETIĆ “ŠUTNUO” I DRAGANU MITAR

Published

on

Iako je veza između Edisa Fetića i Dragane Mitar mirisala na ozbiljno, čini se da je sve to ipak bilo samo predstava za publiku. Doduše, njih dvoje jesu obilježili treću sezonu “Zadruge”, ali nakon eliminacija i spuštanja zavjesa na rijaliti, od “ljubavi” će ostati samo pepeo i dim. Ostat će zapamćeni po tome što su se vrlo često bili akteri žurčnih rasprava i raskida, a onda bi se ponovo mirili.

Nakon izlaska EDis Mektić se odmah zaputio urodni Novi Pazar. Jedva je čekao, kaže, susret sa djecom, maksimalno se posvetio druženju sa njima.

“Danas sam veoma sretan, jer su mi stigli klinci, došla su moja djeca. Veoma nam je lijepo zajedno, poželio sam ih i oni mene. Dopuštam im sve, bukvalno su mi na glavi, penju se, pužu po meni – kaže Edis.

Na pitanje o Dragani Mitar, diplomatski je odgovorio:

“Sada samo razmišljam o mojoj djeci, oni su mi u mislima. Sve ostalo, moraće da sačeka, da se saberu utisci, da se sve slegne, pa ćemo vidjeti. Tamo su osjećanja pomiješana, to je rijaliti, ovdje će sve biti lakše!

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending