Pratite nas

Poznati

Našao novo izvorište energije: DAMIR DŽUMHUR U PIRAMIDAMA SUNCA

Published

on

Kompleks Ravne u Visokom posjetio je najbolji bh. teniser Damir Džumhur, koji je u prisustvu oca i brata imao priliku obići Muzej Fondacije, Tunele Ravne, kao i kompletan park „Ravne 2“.

“Mogu da kažem da mi je žao što ranije nisam došao, ali za sve postoji prvi put, i ovo sigurno nije posljednji dolazak, daleko od toga, u budućnosti kad god budem u Sarajevu sa porodicom ću dolaziti da posjetim ova mjesta. Park je nevjerovatno mjesto posebno za porodice, da ljudi dođu, da se odmore, uživaju, crpe pozitivnu energiju.

Tu su svakako i tuneli Ravne koji mogu da služe za meditacije, da pomognu ljudima, a posebno meni kao sportisti. Drago mi je da sam došao, da iskusim nešto novo u životu, da dobijem nove spoznaje i jedva čekam da ponovo dođem, ovo je za mene jedno novo iskustvo, i jedva čekam novi dolazak, ali i obilazak piramida. – kazao nam je Damir i dodaje kako se nada da će uskoro u Visoko dovesti i nekoga od kolega.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending