Pratite nas

Vidoviti ljudi

Astrologija i korona: KO DOČEKA PROLJEĆE NAREDNE GODINE, MOŽE SE NADATI BOLJITKU!

Published

on

Aleksandra Bjeljac se bavi astrologijom desetak godina i važi za jednu od najuspješnijih na balkanskim prostorima. Rijetko je imala promašaja. Evo njenih prognoza do kada ćemo muku mučiti sa koronom, šta nas čeka poslije?

Bjeljac kaže da je “krivac” za širenje korone tokom ovogodišnjeg ljeta retrogradni Merkur koji je kroz astrološki znak Raka donio pogoršanje.

“Sam horoskopski znak Raka sa zdravstvenog aspekta vlada disanjem, plućima i grudima. Zato je ovaj aspekt uticao na to da se pandemija ponovo aktivira i ponovo pokrene probleme sa disajnim organima i donese veće problem – kaže ona.

Bjeljac je apelovala na sve da se suzdrže od nervoze, sukoba i svađa jer od kraja jula imamo poziciju Jupitera, Saturna i Plutona tako da može doći do povećanih strahova a ti strahovi nas mogu blokirati i dovesti mnoge ljude u stanje depresije.

“Ne bi trebalo da ih potiskujemo već da se potrudimo da prihvatimo realnost koliko god to nekima izgledalo teško.Ovakvo stanje svijesti biće dominantno do avgusta. Kada Sunce uđe u znak Lava, suzdržite se od naslućivanja – dodaje Aleksandra.

Avgust će donijeti aspekt Jupitera i Neptuna u retrogradnom hodu, pa će mnogi obustaviti privremena opterećenja i dobiti lažni optimizam.Samo ljeto, odnosno avgust možemo gledati kao na zatišje pred buru. Biće nekih novih mjera, restrikcija, ali ne strogih.

Od kraja septembra Saturn kreće direktnim hodom tako da već od sredine novembra može doći do širenja pandemije. Od oktobra aspekt Jupitera i Neptuna sa Marsom u retro hodu u Ovnu može dovesti do ponavljanja tenzija i napetosti.

“Savjet je da se primirite, smanjite agresiju i napetost jer kod mnogih može doći do pada imuniteta, a to vam u vrijeme pandemije svakako ne ide na ruku – rekla je Bjeljac.

Od decembra do februara slijedeće godine kada Saturn uđe u znak Vodolije situacija se može promijeniti i doći do pojave vakcine.

“Možemo odahnuti i prihvatiti situaciju kao i sa drugim bolestima u potpunosti tek 2022. na 2023. godinu. Te godine donose potpuno primirje. Nekima ovo dJeluje kao dug period, ali moramo biti jaki i dočekati velike promJene na poljima koje su nas opterećivali i razlog su svih sadašnjih strahova, blokada i sukoba – zaključila je Bjeljac.

Vidoviti ljudi

Mihajla S. iz Beograda spasila je Vidovita Rabija: KAD ČOVJEK POLUDI, NOVAC NE POMAŽE

Published

on

Od kako znam za sebe, mene je samo novac interesovao. Najbolje automobile, provod i žene kupovao sam novcem. Po nekoliko hiljada eura sam trošio za sat dobre zabave. Svjestan da živimo u vremenu u kojem se sve kupuje, koristio sam svoje i bogatststvo svojih roditelja maksimalno.

Vole radi novca

Trošio sam na sebe, ali i na druge. Nisam žalio čašćavati prijatelje, darujući im skupe poklone, iako sam znao da me vole upravo  radi novca.

I oinda, desilo se nešto strašno. Prvi problem u mome životu koji novac nije mogao riješiti – započinje svoju ispovijest Mihajlo, privatni poduzetnik iz Beograda. Prelomni trenutak bile su tegobe njegovog brata Stevana. On je prije desetak mjeseci doslovno poludio.

“Moj brat Stevan je oduvijek bio drugačiji od mene. Vrijeme je provodio u učenju, radije se družio s knjigama umjesto s djevojkama ili duštvom u kafanama. Govorio sam mu da će skrenuti od tolikog učenja ina kraju to se i desilo. Samo, ono što mu se desilo, nije imalo veze sa njegovom zaluđenošću knjigama – okriva nam Mihajlo.

Za svog jedinog brata Mihajlo je bio spreman sve uraditi. Potrošiti ako treba svo bogatstvo, na kraj svijeta otići – samo da mu pomogne. No, sve to nije bilo dovoljno.

Uvrnuto se ponašao

“Stevano je svakim danom bilo sve gore. U licu je bio žut, izgubio je dosta ne težini. Ispuštao je neke neartikulisane zvukove, ponašao se uvrnuto. NIje nas ni raspoznavao. Ljekari su ga kljukali lijemovima, a bio sam angažovao najbolje spcijaliste. Čak sam kao vodio i u Austriju kod tamošnjih psihijatara. Zalud! Stevan je nestajao pred mojim očima, a ja nisam mogao ništa učiniti . Sav moj novac bio je bezvrijedan, ostajao sam bez brata – nastavlja Mihajlo svoju ispovijest.

Haotična situacija u ovoj beogradskoj porodici trajala je devet mjeseci. Za to vrijeme u Stevanovo liječenje su se uključili i alternativci i iscjelitelji.

“Tada su prvi put u moju kuću ušli vidovnjaci, gatare, travari. Stevan je blijedio i kopnio, ispraznim pogledom pratio sve te ljude koji su prolazili kroz naš dom. Nema šta nisam uradio da bratu vratim naglo izgubljeni razum. Sve je bilo uzalud. Shvatio sam da, ipak, ima nešto važnije i vrijednije od novca  kojem sam u životu toliko pažnje poklanjao –  kazuje Mihajlo i nastavlja:

“A onda, nakon skoro izgubljene nade i odustajanja od svega, jedan poziv iz Bosne  opet me “vratio u igru”. Probudila se nova nada, osjećaj da ću uspjeti pomoči bratu. Nazvao me drug iz Doboja i rekao da dođem što prije.

“Kako se zove bolnica? U kojoj je ulici? – pitao sam.

Uči iz Kur'ana

“Ma kakva bolnica, ima ovdje jedna žena, uči iz Kur'ana, pomaže ljudima i kod najvećih nevolja. Samo dođi – uvjeravao me prijatelj.

I tako, već sutradan sam se našao kod Iscjeliteljke Rabije. Brata sam ostavio u hotelu, a ja krenuo u “izvidnicu”. Čim sam ušao u njenu sobu, na vratima sam joj počeo glumiti i govoriti da sam teško bolestan.

“Sramota, tolike si kilometre prešao da bi me lagao. Tvom bratu treba pomoć, u teškom je stanju – blago me je ukorila ona, uvjerivši me s tim odgovorom  da sam na pravom mjestu.

I bio sam. Posramljen zbog izgovorene laži, izvinuo sam se i otišao po brata. Unio sam ga kod Rabije, a ja ostao u čekaonici. Nikada mi u životu nije bio duži kao taj sat vremena. Činilo mi se da godine prolaze, a onda, vrata su se otvorila, a na njima moj brat. Stoji na nogama, smješka mi se, ja mu trčim u zagrljaj…

Pakosna familija

Vidovita Rabija nam je rekla ko je počinilac ovog užasnog čina. U pitanju je naša pakosna familija, koja je odlučila magijom uništiti naše živote. Jeli smo i pili njenu začaranu hranu, čak i nosili na sebi poklone. U narukvici kojeg je poklonila bratu za 18. rođendan čak smo našli konce, kojim je, prema Rabijinom tumačenju, “vezivala” bratovu sreću. Ali, i moju.

“Od danas pamet u glavu! Uozbilji se i prekini sa raskalašenim životom – upozorila me je Vidovita Rabija na povratku za Beograd.

Sada imam bitnijeg posla, mijenjam svoj život iz temelja. Danas čuvam svoje zdravlje, uozbiljio sam se, imam druge ciljeve u životu. Provodi i trošenje novca na ljude koji me mrze i zavide mi  – daleka su prošlost.

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđna određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending