Pratite nas

Poznati

Probirljiva Dženifer Lopez: NE VOLI SVE ONO ŠTO VOLI NORMALAN SVIJET!

Published

on

Profesionalni kuhar Kelvin Fernandez koji godinama radi sa J.Lo otkrio je u jednom od nedavnih intervjua da pjevačica ima vrlo zdrave navike kada je ishrana u pitanju, ali da se na njenom meniju nikada neće naći odeđene namirnice i to one koje većina nas obožava da konzumira.

“Dženifer jednostavno nije fan određene hrane. Na primjer, ne voli lososa, te kada se pripermaju jela kojima je osnova morska, za nju se uvijek priprema neka druga vrsta ribe, s obzirom da osatatk porodice obožava lososa. Takođe, rijetko ćete imati priliku da je vidite kako jede voće, pogotovo ono bobičasto koje njena djeca recimo obožavaju. Prosto nema naviku da jede voće.

Međutim, ono što je obavezno kada je u pitanju njena ishrana, kao i ishrana njene porodice, jeste to da je frižider uvijek pun sa svježim namirnicama. Obavezno se moraju naći svježi sastojci od kojih se pravi takozvani zeleni sok, sa kojim pjevačica započinje dan – to su: špinat, krastavac i celer. Naviku konzumiranja zelenog soka ujutru posjeduje cijela porodica.

Na spisku obaveznih namirnica koje se nalaze u uvijek dobro snabdjevenom frižideru, nalaze se i neki obavezni proteini, to su jaja i slanina od ćuretine”, otkrio je Kelvin.

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending