Pratite nas

Poznati

Još se nije oporavila ni od razvoda: DRAGANA JE ŽRTVA PREVARE

Published

on

Još se nije oporavila ni od razvoda: DRAGANA JE ŽRTVA PREVARE

Dragana Mirković je ponovo žrtva prevare koju je prijavila po drugi put. Već su se pojedine firme koristile njenim imenom, na šta je ona na fin način ukazala.

Sada, međutim, nije željela da okoliša.

Fotografiju sa naslovom i izmišljotinama skrinšotovala je i objavila na Instagramu, a u produžetku jasno napisala o čemu je riječ.

– Prevara! Upozorenje! – dodala je estradna umjetnica ispod printscreena na kom stoje njene fotografije, vjerovatno skinute sa profila na Instagramu, a u dnu stoji naslov:

“Odubio se pred mojim očima! Dragana je ispričala kako je za samo dva mjeseca smršala 18 kilograma i pokazala svoj ravan stomak”.

Pretpostavlja se da je riječ o brendu koji nezakonito pokušava da promoviše preparat za mršavljenje.

Fanovi su uz pjevačicu koja će vjerovatno sve predati zakonodavnom tijelu, ako to već nije uradila.

Poznati

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Published

on

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša izrazila je solidarnost s unesrećenima u poplavama u Bosni i Hercegovini te pozvala pratitelje da im pomognu.

– Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH! Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću – napisala je na Instagramu i podijelila apel Pomozi.ba.

Solidarnost s unesrećenima su pokazale mnoge druge poznate ličnosti. Među njima su Zdravko Čolić, Marija Šerifović, Mirza Selimović, Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, Milan Pavlović i drugi.

Obilne padavine izazvale su poplave i odrone u dijelovima Federacije BiH. Najgora situacija je u Jablanici, koja je potpuno odsječena, a poplave su pogodile i Konjic, Kiseljak, Kreševo, Busovaču i Fojnicu.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending