Pratite nas

Poznati

Ukrašće vam srce već na prvo slušanje: “Slatki lopov” i Nedeljko Bajić Baja

Published

on

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih pjevača na našim prostorima, Evrope i Amerike, Nedeljko Bajić Baja obradovao je publiku novom pjesmom “Slatki lopov “. Pjesma je najava za novi album koji će se uskoro naći u prodaji.

Baja će uskoro publici predstaviti svoje nove pjesme na kojima je vrijedno radio a za koje je siguran da će osvojiti publiku.

Pjevać je poznat kao pravi perfekcionista i profesionalac pa tako već godinama radi sa najboljim muzičkim timom u regionu.

Tekstopisac za novu pjesmu je Milan Miletić, dok muziku potpisuje Nedeljko Bajić Baja. Aranžman Zoran Tutunović, Nedeljko Bajić Baja, Lazar Milić.

Već po prvim reakcijama pjesma “Slatki lopov” osvojila je slušaoce. Ali ono što je sigurno da će Baja tek publiku iznenaditi novim hitovima. Zasigurno nas očekuje vrelo ljeto uz dobre i kvalitetne note.

 

 

Poznati

Dženan Lončarević se zvanično razveo 19. jula

Published

on

Foto: Stari Grad

Pjevač Dženan Lončarević razveo se od supruge Samire nakon 25 godina braka.

Par se zvanično razveo u petak 19. jula, saznaje Kurir.

Pjevač se sa suprugom nikada nije pojavljivao u javnosti, a živjeli su na relaciji Beograd – Prijepolje.

Samira i Dženan upoznali su se prije nego što je postao velika muzička zvijezda, a sudbonosno “da” izgovorili su 2006. godine.

Podsjećamo, vijest o njihovom razvodu dospjela je u javnost u aprilu ove godine, nakon čega se oglašavala i njegova bivša supruga po pitanju imovine i razloga razvoda.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending