Pratite nas

Poznati

Sajfer napravio ludilo na Ušću: Bh. reper Beograđane bacio u trans

Published

on

Bosanskohercegovački reper Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer, nastupao je prvu noć na Music Week-u u Beogradu. Tačnije na Ušću i tom prilikom je pokazao zašto je najpopularniji.

Nekoliko hiljada posjetioca je zajedno sa Sajferom u glas pjevalo njegove hitove.

Publika je uživala u svakoj sekundi nastupa. A ovaj reper se potrudio da pored muzike, publika uživa i u scenografiji, poput vizualnih efekata i plesnih koreografija.

Također, Sajfer je početkom maja izdao jedan dio svog novog albuma, pod nazivom “Anima”, te tada je srušio trending i skoro 10 dana čvrsto stajao na prva tri mjesta trendinga u svim državam regiona.

Eldar Abaz (Naj portal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending