Pratite nas

Poznati

‘Naj portal’ na licu mjesta: Saša Kovačević Sarajkama dizao temperaturu

Published

on

‘Naj portal’ na licu mjesta: Saša Kovačević Sarajkama dizao temperaturu

Miljenik žena Saša Kovačević sinoć je održao spektakularni koncert u Sarajevu, na Vilsonovom šetalištu. Sašin nastup je organiziran u sklopu Sarajevo Street Food Marketa.

Jedan od vodećih pop-izvođača na Balkanu, i ovaj put je dokazao da je majstor odlične atmosfere. Na desetine stotina Sarajlija, posebno Sarajki, uživale su u megahitovima ovog estradnog šarmera. S ‘Temperaturom’ je podigao temperaturu djevojkama koje su skandirale njegovo ime na svaku Sašinu otpjevanu notu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Očekivano pjesma ‘Živim da te volim’ izazvala je najveću euforiju među publikom. Mnogi su mišljenja da pjevač emotivnih balada čim prije mora održati veliki solistički koncert u Sarajevu. Ako je suditi po fanovima, euforiji koju izazivaju njegove pjesme, a i on sam, organizatori bi trebali već lagano početi raditi na tom projektu.

Saša je osvojio srca publike širom regije. pa tako ni Sarajke nisu krile svoju ljubav prema ovom šarmantnom pjevaču.

Kovačeviću je društvo u Sarajevu pravio njegov saradnik Mladrn Markoš, a oni su, samo za ‘Naj portal’ pozirali uoči Sašinog sarajevskog nastupa. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending