Pratite nas

Poznati

Zablistala u Zvezdama Granda, pa zamijenila Zagreb Beogradom: Ona je nova Emina Jahović

Published

on

Zablistala u Zvezdama Granda, zamijenila Zagreb Beogradom: Ona je nova Emina Jahović

Pjevačica Hana Mašić, koja se proslavila učešćem u takmičenju “Zvezde Granda” zbog karijere se preselila iz Zagreba u Beograd.

Nakon što je magistrirala na Ekonomskom fakultetu u rodnom gradu, Hana je odlučila da se maksimalno pozabavi muzikom. Naime, narednih dana ima veliki razlog za slavlje, a to je novi projekat.

Hana je objavila novu pjesmu “Pronađi me”, koju potpisuje Marko Cvetković, ali također ima i njenog udjela u tome zbog čega je posebno ponosna. Spot je snimljen u Hrvatskoj.

– Pjevanjem se bavim cijeli život, ali sam jedan dio bila posvećema školovanju i sportu. Međutim, muzika je moj život. Jedva sam čekala da izađe ovaj projekat jer mi je posebno drag. Ima neočekivani tvist kad je zvuk u pitanju i mislim da će se ljudima na prostoru Balkana to jako svidjti i vjerujem da će biti pravi ljetni hit – rekla je Hana.

Inače, pjevačicu su po fizičkom izgledu mnogi poredili sa Eminom Jahović jer podsjeća na nju.

 

Poznati

Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA

Published

on

Foto: Brendan McDermid/REUTERS
Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA
“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu prije nekoliko godina prozvao cijeli svijet, predvidjela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini. Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsjednik također razboljeti.

– Predsjednik, 45. po redu, razboljet će se i ostat će gluv. A otkriće mu se i tumor na mozgu – rekla je baba Vanga.

Na društvenim mrežama danas se, očekivano, ponovo priča o proročanstvu Babe Vange da će Tramp ostati gluh.

Razlog naravno jučerašnji pokušaj atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa tokom predizbornog skupu u Butleru, Pennsylvaniji. Tada je Tramp pogođen u uho, nakon čega se podigao obljiven krvlju koja je šikljala iz uha.

FBI je objavio ime napadača, kazavši da se radi o 20-godišnjem Thomas Matthew Crooksu.

– FBI je identificirao Thomasa Matthewa Crooksa, 20, iz Bethel Parka, Pennsylvania, kao subjekta umiješanog u pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Trampa (Donalda Trumpa) 13. jula u Butleru, Pennsylvania – navodi se u saopćenju saveznih istražitelja.

Što se baba Vange tiče, ona je predvidjela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno  atentat  na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidjela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit.

(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending