Pratite nas

Poznati

Srušio trending: SAJFER JOŠ JEDNOM POKAZAO ZAŠTO JE BROJ JEDAN

Published

on

Sajfer

Bosanskohercegovački reper Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer, prije nekoliko dana je izdao prvi dio albuma pod nazivom “Anima”.

Vlasnik hitova “Karneval I i II” još jednom je pokazao da je u svom poslu najbolji. Vrhunskom produkcijom i odličnim tekstovima je opravdao očekivanja publike.

Prva tri mjesta trendinga pripali su upravo njemu i pjesmama “7ICE” koju je snimio sa Jala Bratom i Buba Corelijem. Zatim na drugom mjestu je duet sa THFC pod nazivom “Preko”, a treće mjesto u trendingu je duetska numera sa Hrvatskim reperom Gršom “KMGR”.

Sajfer je još jednom pokazao da Bosna i Hercegovina ipak ima najjače izvođače kada je riječ o trep i rep sceni. Zanimljivo je i to da je ovaj reper okupio velika imena iz regiona. Time još jednom pokazao koliko je cijenjen i poštovan i van granica BiH.

Uskoro se očekuje i drugi dio albuma, gdje bi se također trebale naći duetske pjesme. Publika s nestrpljenjem čeka da vidi šta je to Sajfer još spremio. Eldar Abaz (Naj portal)

 

Poznati

Tifa slavi 64. rođendan: Ni ne pomišlja na penziju

Published

on

Legendarni pjevač Mladen Vojičić Tifa danas slavi 64. rođendan.

Mada mnogi u njegovim godinama polako pomišljaju na penziju, kod Tife to nije slučaj, piše Raport.ba. On punom parom nastupa s “Bijelim dugmetom”, koje se nalazi na slavljeničkoj turneji povodom 50 godina grupe.

Osim toga Tifa je aktivan i u studiju, a veliku radost mu pričinjavaju njegove dva mačka koja je udomio prije nekoliko godina.

‘Naj portal’ na promociji filma “Dolina ćupova”: TIFA SE RASPLAKAO PA NAPUSTIO DVORANU

Njegova supruga Ljilja i on izuzetno su ponosnu na kćerku Saru, mladu sarajevsku glumicu i pjevačicu. Nedavno je dobila ulogu u mjuziklu “Jadnici”, koji će krajem novembra imati premijeru u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Sara će glumiti lik Eponine.

Članica je grupe “Dolija”, popularnog sarajevskog metal benda. U Sarajevu je ostvarila i zapažene uloge u nekoliko mjuzikla.

Mnogi se slažu da Tifinu kćerku, s obzirom na njene izvanredne vokalne sposobnosti, čeka sjajna karijera. Sara pjeva od ranog djetinjstva, a u svemu je imala veliku podršku roditelja.

Tifa je istinska sarajevska legenda, gotovo cijelo vrijeme opsade ostao je u svom rodnom gradu, a nezaboravna je njegova maestralna i emotivna izvedba pjesme “Grbavica”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending