Pratite nas

Poznati

Isak Šabanović pokazao misterioznu djevojku: OVO JE PUN POGODAK

Published

on

Isak Šabanović

Na veliko oduševljenje publike Isak Šabanović objavio je novu pjesmu pod nazivom „Da je sreće“, ali i spot u kome je pokazao misterioznu djevojku.

Koliko se ova numera dopala publici svjedoči veliki broj pregleda na Jutjub platformi za jako kratko vrijeme, kao i pozitivni komentari koji se samo redaju.

„Bravo, hit“, „Divno, slušaće se dugo“, „Odlična pjesma“, „Slušamo i uživamo“, „Sve pohvale“, „Svaka čast“,“Vrijedjelo je čekati“. „Kao da čujem Bebeka“, „Al’ si uboo“, „Pun pogodak“, samo su neki od brojnih komentara. Veliku pažnju javnosti privukao je i neuobičajeni spot koji je potpuno osvojio srca publike.

Inače, aranžman, muziku i tekst radio je Saša Milošević Mare. Ovaj dvojac se pokazao kao sjajan tandem sudeći po reakcijama slušalaca.

– Ovo je prvi spot i prva pjesma sa novom frizurom. Osijedio sam malo sa jedne strane od lijepog života (smijeh). Kažu da je to genetski iako ja sve to pripisujem stresu – rekao je Isak Šabanović za Grand i otkrio da će se u spotu pojaviti i djevojka, čiji identitet je tokom snimanja spota uspio da sakrije.

– U Americi kada sam snimao spot imao sam malo vremena i onda je naknadno urađen dio sa tim ljepoticama. Ovoga puta ću gledati djevojku od početka do kraja – kroz smijeh je rekao Šabanović.

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending