Pratite nas

Poznati

Melina Džinović posramljena zbog Harisovih prozivki: RODILA SAM MU DJECU, NORMALNO DA MI JE DAVAO

Published

on

Screenshot: YouTube

Melina Džinović posramljena zbog Harisovih prozivki

Javnost svakodneno dobija uvid u jedan od najružnijih javnih razvoda na balkanskoj sceni o kojem se priča sedmicama.

Nakon 22 godine braka modna kreatorka Melina Džinović i pjevač Haris Džinović su odlučili da se razvedu, a od tog trenutka u javnost isplivavaju detalji njihovog odnosa.

Pjevač je otvoreno u jednoj emisiji pričao o razvodu sa Melinom Džinović, a nakon njegovog intervjua u kom je otkrio intimne detalje odnosa, modna kreatorka je upala u kuću na Senjaku i, kako je pjevač izjavio, verbalno ga napala. Nakon svega završili su u policiji.

Izrečena zabrana: HARIS I MELINA NE SMIJU DA PRILAZE JEDNO DRUGOM

– Melina priča prijateljima da je posramljena, da umire od sramote i da ne vjeruje šta joj se dešava. Stalno ponavlja: ‘Rodila sam mu djecu, normalno da mi je davao pare – rekao je blizak izvor.

– Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: ‘Hvala ti ljubavi'… To moraš i da pokažeš nekim djelima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako tašna košta 5000 eura (10.000 KM), da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5000 eura (10.000 KM). Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen – ispričao je Džinović.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending