Pratite nas

Poznati

Ne može ni Željko Joksimović u Hrvatsku: OTKAZAN KONCERT U OPATIJI

Published

on

Popularni Željko Joksimović imao je zakazan koncert u petak 24. jula na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Međutim, sve je otkazano, a obavještenje je dao organizator Festival Opatija. Oni su dodali da će kupljene ulaznice vrijediti za novi datum, s tim da oni koji žele povrat novca mogu to uraditi na mjestima gdje su ulaznice i kupili.

– Iako je nastup Željka Joksimovića pravovremeno dobio sve potrebne dozvole i ispunjeni su svi epidemiološki uvjeti, danas smo primili obavijest od MUP-a da se privremeno ne dozvoljava ulazak u RH građanima trećih susjednih zemalja čime se i ulazak u RH više ne dozvoljava ni planiranom izvođaču i popratnom osoblju. Iz tog smo razloga prisiljeni odgoditi nastup Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Čim epidemiološki uvjeti to dopuste, u najkraćem mogućem roku, objavit će se zamjenski datum nastupa – objasnili su zbog čega su primorani odgoditi najavljivani koncert.

Iz Policijske uprave Primorsko-goranske su dali slijedeći odgovor: .

– Planirano održavanje koncerta organizator je otkazao sukladno dosadašnjim Odlukama Stožera civilne zaštite o privremenoj zabrani prelaska graničnih prijelaza Republike Hrvatske, uvažavajući pritom upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te uzimajući u obzir epidemiološku sliku u susjednim trećim zemljama. Naime, ulazak u RH na temelju izdane i važeće potvrde o prijavi rada nije dovoljan razlog temeljem kojeg bi se izvođačima i pratećem osoblju na području glazbene, scenske, plesne i drugih umjetnosti omogućio ulazak u RH, bez obzira na činjenicu posjedovanja negativnoga testa na SARS-CoV-2 – objasnili su iz primorsko-goranske policije.

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending