Pratite nas

Zanimljivosti

Zar nije lijepa: OVA BILJKA SE ZOVE “KURVINE USNE” ILI DŽEGEROVE USNE

Published

on

Poznata kao, da prostite, Kurvine Usne (ponekad i kao Mick Jaggerove usne), Psychotria Elata je biljka koja dolazi iz tropske Amerike. Iako se o njoj ne zna mnogo, ipak je postala popularna zbog svog krajnje neobičnog izgleda koji nevjerovatno mnogo podsjeća na ljudske usne.

Psychotria Elata uglavnom privlači (za čin oprašivanja) kolibrije i leptire – i to na poprilično zavodljiv način, pokazujući im svoje ukusne rubin crvene usne. Nije nam poznato da li ponekad privuče i ljudske usne… uglavnom, čini se da nam majka priroda šalje poljubac!

Zanimljivosti

I danas je magnet za medije: KAKO JE BRANKA DOVELA SINANA U SARAJEVO

Published

on

Branka i Sanja Marinković

I danas je magnet za medije: KAKO JE BRANKA DOVELA SINANA U SARAJEVO

Branka Sovrlić je u bivšoj državi važila za jednu od velikih estradnih ličnosti.

Sve naslovnice printanih medija, krasile su njeni atraktivne fotografije. I ne samo to! Njeni hitovi, su joj obezbijedili, realizaciju stotine, uspješnih samostalnih koncerata.

Branka je prva, održala, solistički nastup u ranom poratnom periodu. Otvorila je “vrata” na naše prostore, Sinanu Sakiću, koji je sa njom nastupio u sarajevskoj Skenderiji.

Ona je svaki, svoj hit, ovjekovječila video klipom.

Stoga, sa sigurnošću možemo kazati, Branka posjeduje najveći broj vlastitih spotova.

I danas se “rabe”, njene bezvremenske pjesme. A ona, i danas, predstavlja magnet za sve medije.

Tako je nedavno imala još jedno sjajno gostovanje na Pink televiziji, kod Sanje Marinković. Naravno, kao i uvijek veoma stilski dotjerana. Jasna Durić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending