Pratite nas

Poznati

‘Naj portal’ na licu mjesta: Saša Kovačević Sarajkama dizao temperaturu

Published

on

‘Naj portal’ na licu mjesta: Saša Kovačević Sarajkama dizao temperaturu

Miljenik žena Saša Kovačević sinoć je održao spektakularni koncert u Sarajevu, na Vilsonovom šetalištu. Sašin nastup je organiziran u sklopu Sarajevo Street Food Marketa.

Jedan od vodećih pop-izvođača na Balkanu, i ovaj put je dokazao da je majstor odlične atmosfere. Na desetine stotina Sarajlija, posebno Sarajki, uživale su u megahitovima ovog estradnog šarmera. S ‘Temperaturom’ je podigao temperaturu djevojkama koje su skandirale njegovo ime na svaku Sašinu otpjevanu notu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Očekivano pjesma ‘Živim da te volim’ izazvala je najveću euforiju među publikom. Mnogi su mišljenja da pjevač emotivnih balada čim prije mora održati veliki solistički koncert u Sarajevu. Ako je suditi po fanovima, euforiji koju izazivaju njegove pjesme, a i on sam, organizatori bi trebali već lagano početi raditi na tom projektu.

Saša je osvojio srca publike širom regije. pa tako ni Sarajke nisu krile svoju ljubav prema ovom šarmantnom pjevaču.

Kovačeviću je društvo u Sarajevu pravio njegov saradnik Mladrn Markoš, a oni su, samo za ‘Naj portal’ pozirali uoči Sašinog sarajevskog nastupa. (Naj portal)

Poznati

Božo Vrećo rasplakao fanove: OBJAVA O MAJCI UVIJEK RASTUŽI

Published

on

Božo Vrećo rasplakao fanove: Majčica i naši dlanovi

Božo Vrećo se sastao sa majkom Milom i opet je uspio da rasplače fanove emotivnim riječima.

Odlučio je da objavi sliku njihovih dlanova.

Motivisala ga je majčinska ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Majčica i naši mali dlanovi. Identični i poput odraza u ogledalu. Iz tog malenog dlana izraste čudesno sjeme, u stisnutoj šaci ono proklija, a u otvorenoj pusti nit što seže do neba. A kakvo je to sjeme?! Sjeme božanske ljubavi. Neprolazne, nedokučive, neizrecive – napisao je Vrećo.

Dan prije ove objave, još jednom je pisao princ sevdaha o mami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Trenutak djeljenja beskrajne ljubavi i našeg ručka prije mog novog koncerta u Švicarskoj za par dana. Tepamo, mazimo se i pazimo, i nema rodova, MI SMO SVE, JER LJUBAV JE SVE I BOG JE SVE I DOBROTA JE SVE. Svako ko vam kaže drugačije nema ništa u sebi od navedenog, pa ga se i klonite. A mi vas VOJIMO. Srna i lane – napisao je Vrećo u opisu snimka.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending