Pratite nas

Poznati

Za ovu djevojku se pričalo da je srodna duša kralja Čarlsa: NE, NIJE DAJANA NI KAMILA

Published

on

Foto: John Roca / Avalon / Profimedia

Za ovu djevojku se pričalo da je srodna duša kralja Čarlsa: NE, NIJE KAMILA

Prije nego što je sreo princezu Dajanu i nakon jednog od brojnih raskida s Kamilom, Čarls je sredinom sedamdesetih upoznao djevojku koja je djelovala idealno za njega. Javnost ju je obožavala. Međutim…

Prije princeze Dajane i kraljice Kamile, kroz život kralja Čarlsa III prošlo je mnogo žena.

Najpoželjniji neženja

Otkako je otišao na Koledž Triniti na studije, britanska javnost je počela da priča o emotivnom statusu prestolonasljednika kraljice Elizabete II i brine kada će se i kim on oženiti.

Tokom sedamdesetih i osamdesetih, Čarls je bez sumnje bio najpoželjniji neženja na Ostrvu.

Pritisak na mladog princa bio je ogroman, kao i njegov ljubavni apetit – navodno se u svojoj potrazi za mladom viđao sa 24 žene.

Bilo je među njima mnogo djevojaka poznatih u tadašnjem britanskom društvu, uz često vraćanje Čarlsa Dajani. Jedna od kandidatkinja bila je djevojka koju su kraljevski biografi nazivali njegovom “srodnom dušom”. Bila je to plavokosa, plavooka Davina Šefild, s kojom je Čarlsa upoznala njegova mlađa sestra princeza Ana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fawbert (@ernest_fawbert)

– Princ se 1976. zaljubio u još jednu djevojku – Devinu Šefild. Ona je mogla biti srodna duša za kojom je tragao – napisala je biografkinja Peni Džuror u knjizi “Firma” (2005).

Izgledala je idealno na mnogo načina, a djelovalo je kao da su prilično zaljubljeni.

Postojao je, ipak, jedan problem.

– Već je imala dečka kad ju je Čarls upoznao – napisala je Džurorova i objasnila da je u pitanju Džejms Bird, koji se istakao u trkama motornih čamaca.

– Davina je isprva odbijala pozive princa na večeru, ali on je bio toliko uporan da je na kraju poklekla i njen dečko je ubrzo pao u zaborav.

Mediji su bili oduševljeni mladom ljepoticom, nazivali su je “budućom kraljicom” i nisu mogli da je se zasite.

Ljubavno gnijezdo

I samo što se veza prestolonasljednika kraljice Elizabete II s Davinom zahuktala, otkriveno je da princ Čarls nije prva ljubav mlade ljepotice. To je bilo dovoljno da ona postane nepoželjna za Krunu. Štaviše, Bird je sam podijelio detalje.

– Novinar tabloida ga je naveo da priča o svom odnosu s Davinom. Njihovoj vezi, sve s fotografijama njihovog “ljubavnog gnijezda” – stoji u pomenutoj knjizi. – To je odmah i potpuno ubilo vezu.

Davina se poslije nekoliko godina udala za pisca Čarlsa Elingvorta i postala socijalna radnica. Dobila je troje djece i u slobodno vrijeme se bavi sportom, uglavnom plivanjem i trčanjem.

(Naj portal/Glossy.espreso.co.rs)

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending