Pratite nas

Info

Za koga su navijale: OVE DVIJE MACE SU BILI JEDINI NAVIJAČI NA GRBAVICI

Published

on

Zbog korone fudbalske utakmice se igraju na praznim stadionima. Uglavnom lopta se kotrlja, sudija kontroliše situaciju na terenu, igrači se preznojavaju, treneri nerviraju…

Nije ovo nikakva fudbalska draž, ali život ne smije stati!

I reporter su nezaposleni. Nemaju materijala za snimanje bakljada, navijačkih strasti, čak i belaja.

Ipak, radoznalo reportersko oko Ines Lučić “uhvatilo” je uistinu neobičnu scenu. Na tribinama “Grbavice” utakmicu su pratile dvije crne mačke.

Izgleda da su crne mačke prešle preko puta gostujućoj ekipi, pa otišle na Željine plave stolice. Smjestile se i uživale. Željo je na Grbavici samljeo Bosnu rezultatom 6:0. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending