Pratite nas

Zanimljivosti

Više otkrivaju, nego što pokrivaju: HIT KUPAĆI KOSTIMI TANJI OD EVINOG LISTA!

Published

on

Ovog ljeta postaju sve popularniji dvodijelni, ali i jednodijelni kupaći kostimi koji više otkrivaju nego što pokrivaju. Popularni visoko rezani kupaći jedva da prekrije ženino međunožje

Čini se da su ovo ljeto postali dosta popularni kupaći kostimi visokog struka, ali kakvog visokog struka. Visoko rezani kupaći kostimi postali su hit u modnom svijetu od strane mnogih influencera, a poznati su po tankoj trakici koja jedva da prekriva žensko međunožje.

‘Katch Me’ and ‘I Saw It First’ spadaju u online internetske trgovine koje prodaju ‘nerealne’ dizajne ovih visoko rezanih kupaćih kostima koje ljudi usoređuju sa ‘zubnim koncem’. Bez obzira što su takvi kupaći jednodijelni, oni ne sakrivaju mnogo, već pokazuju jako puno više kože nego što ste mislili.

Jedna korisnica snimila je video na temu kupaćih kostima ‘upitnog’ dizajna. U videu je spomenula kako bi cure koje nose ovakve kupaće trebale zalijepiti trakicu kod međunožja kako im ne bi nešto slučajno ispalo.

– Pokušavate mi reći da moje međunožje stane u to? – uzvratila je kontra pitanjem druga korisnica.

Kupaćih kostima, koji skoro pa ne prikrivaju ništa, je jako mnogo. Definitvno su u trendu. Ima ih od dvodijelnih visoko rezanih s gornjim dijelom od dugih rukava (da dugih rukava) do jednodijelnih koji izgledaju kao da je neko spojio tri malene tanke trakice.

No osim što bi cure ovakve kupače doslovno trebale zalijepiti, nikako ne smiju zaboraviti i na depilaciju, što su preporučili mnogi u komentarima. Mnogi su komentirali kako bi takve kupače zaista voljeli vidjeti na stvarnoj osobi, a ne preko fotografija, piše The Sun. (Naj portal/Foto: Instagram)

Zanimljivosti

Pjevač u bolnici: OPERISAN ERA OJDANIĆ

Published

on

Foto: Alo.rs

Pjevač Era Ojdanić operisan je danas, 20. maja, na Kliničkom centru u Beogradu.

Njegovo unuk se oglasio i otkrio i otkrio da se sa njim čuo pred operaciju, ali da još uvijek ne zna kako je sve prošlo, piše Kurir.rs.

– Čuo sam se sa njim pet minuta prije operacije. Ušao je u operacionu salu oko 10 sati. Operisan je. Sve je OK i zvat ću ga kasnije, pošto telefon nije sada od njega – rekao je za Kurir unuk Uroš Anđelić.

Ojdanić je imao probleme sa bruhom.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending