Pratite nas

Poznati

Vesni Zmijanac narušeno zdravlje, pa otkazala nastup

Published

on

Foto: Grand

Vesni Zmijanac narušeno zdravlje, pa otkazala nastup

Vesna Zmijanac je zbog narušenog zdravlja otkazala nastup koji je bio zakazan za peti juli u Bačkoj Palanci.

– Nisam u bolnici, ali bih mogla da budem. Nastup je otkazan jer mi je visok pritisak. Sada je sve OK. Mislim, nije ništa OK, ali… Moram malo da mirujem, a inače ja juli i august ne radim, ovo mi je zapalo samo, ali to ne može tako. Moram da odmaram. Ne mogu po ovoj vrućini da funkcionišem. Nije mi dobro. Poslije one operacije više nije isto – izjavila je.

Pjevačica je prošle godine bila na operaciji na Kliničkom centru Srbije. Ugrađena su joj tri bajpasa i stent.

– Vesna je i ranije imala problem s pritiskom. Odlagala je jer je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše, potražila je pomoć ljekara – rekao je izvor za srbijanske medije.

Nakon toga je bila primorana neko vrijeme pauzirati od nastupa, što joj je jako teško palo. Njena kćerka, pjevačica Nikolija Jovanović, kratko je izjavila:

– Majka je dobro. Ne želim da razgovaram na tu temu. Želim da imamo mir u oporavku. Najbitnije je da je ona dobro.

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending