Pratite nas

Info

Uhapšen zbog šuge: DIREKTOR STARCE LIJEČIO LIJEKOVIMA ZA ŽIVOTINJE

Published

on

Kako je javio Tanjug, danas je uhapšen Vladica Stanojević, direktor Zavoda za smještaj odraslih lica “Male pčelice” u Kragujevcu . Kako je rečeno, hapšenje je rezultat pojačanih inspekcijskih nadzora koji se sprovode u sistemu socijalne zaštite.

“Već neko vrijeme vršimo pojačane nadzore, sproveli smo unutrašnju kontrolu i kada smo došli do elemanata, predali smo policiji i tužilaštvu na dalje postupanje. Nastavićemo tako i u budućnosti, ne samo u sistemu socijalne zaštite, već i u drugim oblastima”, rečeno je u Ministarstvu.

Navode i da se neće dopustiti da bilo ko prođe nekažnjeno, ukoliko se ne poštuje zakon i radna prava i obaveze.

Kako mediji prenose, u Zavodu za smještaj odraslih lica “Male pčelice” u Kragujevcu pojavila se šuga i mnogi štićenici su oboljeli od ove zaraze. Međutim, pojavu šuge u svom objektu direktor Stanojević pokušao je da prikrije tako što je doktorki Zavoda izdao naređenje da oboljele liječi lijekom medimectin.

Lijek medimectin namijenjen je za stoku, kao što su goveda, ovce, svinje, i prema uputstvima ovog lijeka – on se daje kod pojave vaški, šuge, problema s plućima i slično. Međutim, taj lijek ne smije nikako da se daje ljudima, jer je opasan po njihovo zdravlje.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending