Pratite nas

Poznati

Tuča “Zadrugara” na benzinskoj pumpi: ŠMIZLA I NJEN MUŽ NASRNULI NA FILIPA RELJIĆA

Published

on

Filip Reljić, bivši učesnik „Zadruge“ i rođeni brat „Pinkove“ zvijezde Sare Reljić, pretučen je u Beogradu. Kako „Alo!“ saznaje, njega je na jednoj benzinskoj pumpi navodno napala Jovana Novakov Šmizla, bivša učesnica rijalitija „Parovi“, a do incidenta je došlo zbog gužve u saobraćaju.

Ona je polupala šoferšajbnu na Reljićevom automobilu, a potom mu je razbila telefon i nanijela mu povrede na vratu

“U jednom trenutku su upali u saobraćajnu gužvu, a iz drugog automobila, u kojem su bili Šmizla i njen suprug, počeli su da im trube i da zahtijevaju da se sklone kako bi oni mogli da prođu. Budući da to nije bilo moguće, postajali su sve agresivniji, još više su trubili i uznemiravali ostale učesnike u saobraćaju – ispričao je izvor za „Alo!“.

Nakon kraće pauze, kolona vozila je lagano počela da se pomera, a onda je Reljić primetio da ga automobil koji mu je trubio prati svo vrijeme.

Filip je u bio u automobilu sa Ivanom Krunić, sa kojom je donedavno bio u „Zadruzi“. Nakon što su mu trubili riješio je da stane na jednoj benzinskoj pumpi kako bi ih upitao u čemu je problem. Tek je tada nastao problem, jer su Šmizla i njen suprug izašli iz automobila i oboje nasrnuli na Reljića.

Taj muškarac je držao Reljića, a Mizla mu je za to vrijeme polupala šoferšajbnu, otela mu telefon iz ruke i bacila ga na zemlju, a onda ga je uhvatila za vrat i izgrebala ga.

Reljić je nakon toga potražio medicinsku pomoć, ali i pravnu, pa da je slučaj prijavio policiji.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending