Pratite nas

Poznati

TRAKTOR, TRAKTORČE, VOZI RADA MOTORČE!: Rada Manojlović uživa u vožnji na traktoru od 50.000 eura!

Published

on

Atraktivna Rada Manojlović odrasla je u selu Četereže, ali zbog posla živi u Beogradu. Ipak, ona ne krije da je dijete sa sela, svaki trenutak koristi da obiđe mjesto u kojem je provela detinjstvo. Uz oca Radeta popularna pjevačica se posvetila poljoprivredi, uzgajanju jabuke, krompir i ostalo organsko voće. Naučuila je i da vozi traktor, a jedna od mašina koju je pazarila koštala je 50.000 eura.

“Znate da sam odrasla na selu i moj tata je odličan poljoprivrednik. Zašto mu ne bih pomogla ako mogu, a i budućnost naša je u poljoprivredi. Danas mnogo ljudi odlazi sa sela i to je žalosno. Zvaću vas na vruć krompir i kajmak kada stignu prvi proizvodi, ali moraćete malo da sačekate na to, ima tu posla oko zemlje do momenta kada počne da rađa – kaže Rada.

Pored kuće i okućnice koju ima u rodnom selu nadomak Požarevca, Rada Manojlović je kupila još tri njive i poklonila ih ocu Radetu i maćehi Suzani. Da svoje selo voli više od Pariza, Rada ističe kada god joj se za to ukaže prilika, a činjenica da se još nije skućila u Beogradu dovoljno govori o tome da joj je draži život u Četerežu nego u Beogradu. Zato je sa ocem Radetom odlučila da ulaže u poljoprivredu, te su kupili dva imanja u vrijednosti od 20.000 eura koje je ona prvobitno bila namijenila za učešće za stan u Beogradu.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending