Pratite nas

Poznati

Postao pčelar: STIŽE BREND “BEKAMOV MED”

Published

on

Fudbalska, a mogli bi se reći i modna ikona Dejvid Bekam vrijeme u izolaciji odlučio je da iskoristii na produktivan način.

Na svom profile na Instagramu Dejvid Bekam je podijelio vbideom na kojem se vidi kako pravi ramove i okvir za košnice. Snimak prikazuje slavnog fudbalera kako fokusirano i vješto rukuje čekićem zakucavajući ramove za košnicu koja je još u ranoj fazi izrade. Istovremeno, Viktorija, koja ga snima, objašnjava proceduru i komentariše kako je lijepo imati svoj med, dok se u pozadini čuju cvrčci.

Inače, supružnici zajedno sa svoje troje mlađe djece vrijeme izolacije provode u idiličnoj seoskoj kući u Engleskoj, a čini se da se sportska zvijezda dobro prilagodila tom načinu života jer često na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije iz šetnje po okolnim poljima i brdima.

Podsjetimo da je ovaj, nekadašnji igrač Mančester junajteda, Real Madrida, Los Anđeles galaksija i PSŽ-a, i vlasnik vinograda, a bavi se i proizvodnjom viskija. Uskoro bi mogli imati I brend “Bekamov med#

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending