Pratite nas

Poznati

Tragedija obilježila djetinjstvo Emine Jahović; PLAČE MI SE

Published

on

Tragedija obilježila djetinjstvo Emine Jahović; PLAČE MI SE

Emina Jahović u djetinjstvu je prošla najteži trenutak kada je premiuo njen otac Nusret za koga je bila jako vezana.

Otac pjevačice bio je cijenjen kardiolog, a umro je dok je pjevačica bila mala od posljedica infarkta.

– Ja sam jetim… To je na turskom kad je dijete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni se otac mnogo rano preselio, bila sam djevojčica… Sjećam se oca – počela je bolnu ispovijest jednom prilikom Emina.

– On je prvi infarkt, sjećam se, imao kada smo on i ja bili sami u kući. To je bila jedna strašna trauma za mene kao dijete. Znam da mi je sve vrijeme bio na rukama kad je pao, ja sam samo govorila da se budi… To je bilo strašno teško za mene.

– Smrt roditelja kad je dijete malo izazove jako veliku traumu. Dijete nije svjesno trenutka boli. Kad si stariji, to bude bol, ali prođe, prihvati se. Kad si dijete, to ti ostane za cio život. To mnogo utiče na tvoje izbore, na tvoj karakter, na tvoje strahove – istakla je pjevačica tada.

– Moj otac je bio moja najveća ljubav. Nema dana da ga se ne sjetim. Mnogo, mnogo mi nedostaje. Prije neki dan sam bila na nekoj svadbi, vidjela sam mladu, to je jedna moja rođaka koja prelijepo izgleda, kako na podijumu igra sa ocem. Rekla sam:

“Bože dragi, ovako nešto nikad nisam doživjela, ovako nešto postoji“. Kao da sam taj dio života izbrisala nekako. Uvijek mi se plače kad pričam o njemu, ali neću da plačem jer sam sve više svjesna da je samo fizičko tijelo ono što odlazi. On je tu, duše putuju – zaključila je pjevačica za Face Tv.

 

Poznati

Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!?

Published

on

Pjevačica Severina  često obraduje obožavatelje svojim fotografijama i snimcima s koncerta. Ovoga je puta oduševila prizorima u bikiniju.

Pozirala je na ostrvu Vrniku u zanimljivom, prljavo bijelom kostimu u kojem je pokazala svoju impresivnu figuru, a čini se da Seve i redovno vježba.

Na glavi je nosila veliki šešir, a na nogama sandale brenda Gucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Šešir tijelo čuva… – napisala je pjevačica u opisu objave, a komentara za njeno izdanje nije manjkalo.

“Zato nema struje u Dalmaciji”, “Savršeno izgledaš, komad si”! “Evo zašto je cijeli internet svjetski kolapsirao”, “Seve kao s druge planete”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending