Pratite nas

Poznati

TEŠKA JE NJENA SUZA: Dabogda te proklela Buba Miranović!

Published

on

Buba Miranović je bila i ostala seks simbol na Balkanu. Danas sa 50 i nešto godina izgleda sjajno, a kao 19-godišnjakinja bila je bomba nad bombama. Pravo joj je ime Biljana Bosiljčić. Devedesetih je važila za najatraktivniju pevačicu na ovim prostorima, te je izgledom privukla pažnju mnogih. Međutim, u samom zenitu slave se povukla iz javnosti, udala se, te odselila za Kanadu. U Torontu je živjela pet godina, a onda se vratila u domovinu, te se prihvatila mikrofona.

Jednom prilikom je neki kafedžija u okolini Šapca “zavrnuo” Bubu Miranović za honorar; ona ga je proklela, kletva se obistinila, a poslije sedam dana gazda joj je, sav prestrašen, donio novac na kućni prag. Od tada, ovu pjevačicu je bio glas “opasnice”, sa kojom se nije preporučljivo “kačiti”! (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending