Pratite nas

Info

Sve za ljubav: KAKO JE GRADONAČELNIK TREBINJA DAROVAO PUNICI DRŽAVNU ZEMLJU?

Published

on

Ženi je 71 godina, a zemljište joj je dato na 20 godina I to da se bavi vinogradarstvom i voćarstvom.

Nakon što je u junu ove godine, Grad Trebinje raspisao Javni oglas za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta, objavljeni su rezultati. Kao najpovoljnija ponuda prihvaćena je ona na ime Slavojke Čalije, 71 – godišnje starice.

Njoj je dodijeljeno poljoprivredno zemljište površome 2,2 hektara u trebinjskom naselju Gomiljani za obavljanje voćarsko-vinogradarske proizvodnje u narednih 20 godina, uz obavezu da godišnje na ime zakupa Gradu Trebinju plaća 145 KM.

Ovaj postupak trebinjskog gradonačelnika MIrka Ćurića bio bi za svaku pohvalu, jer brine o starijim osobama, kojima rad u prirodi uz maslinjake može biti izuzetno dobra terapija, da zemljište nije dodijeljeno njegovoj punici.

Sad će neko reći “Svaka čast, to je pravi zet. Voli svoju punicu”!

Ljubav ili nešto drugo – to više nije ni važno. Bitno je da je zemlja otišla u rule gradonačelnikove punice, a odluka na posljednjoj sjednici trebinjske Skupštine je prošla glatko.

A znate li kako?

Izašao negdje pred kraj Skupštine načelnik Ćurić, predložio da bez rasprave, usvoje odluku o dodjeli zemlje Slavojki Čaliji. Ona je, prema saznanjima “Direrkta” i ranije, 2018. godine, dobila dio državne zemlje u zakup.

Inače, parcela koju je gradonačelnik dao svojoj punici nalazi se neposredno uz parcelu koja je označena kao k.č. 1527/3 na čijem su dijelu, kako saznajemo, zasađene masline. U listu nepokretnosti, u koji je „Direkt“ imao uvid, vidljivo je da jedino parcela na kojoj su dijelom zasađene masline nema evidentiranog svog zakupca niti koncesionara. U Trebinju ove plantaže povezuju sa gradonačelnikom Ćurićem i njegovim kumom, direktorom Elektroprivrede Republike Srpske, Lukom Petrovićem.On koristi osam hektara.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending