Pratite nas

Info

Srno moja malena: U DIVLJINI POSTALI PRIJATELJI

Published

on

Najmanje što je Ata Kosar iz turskog grada Hataya očekivao, prilikom trčanja po planini, jeste da će postati prijatelj sa jednom srnom. Susret je bio slučajan. U razgovoru za AA ispričao je kako je dok je trčao ranim jutrom na planini ugledao srnu te je odlučio da joj se približi.

Kada je vidio da se životinja nimalo ne boji i da ne pokušava pobjeći odlučio je napraviti nekoliko fotografija i video snimak za uspomenu, ali je bio uveliko iznenađen kada je shvatio da se srna ne odvaja od njega i ne želi otići.

Potom je srnu doveo kući i hranio je iz vlastitih ruku, napominjući kako je zaista iznenađen da životinja odmah nije pobjegla u planinu kada je vidjela ljudsko biće.

– Srna mi je prišla sama i od tada se nije odvajala od mene. Bilo je očigledno da joj treba pomoć i da traži pomoć. Doveo sam je kući, nahranio, a zatim predao vlastima. Bila je ovo veoma lijepa uspomena za mene- kazao je Kosar.

Napravio je nekoliko video snimaka sa srnom koje je podijelio i na društvenim mrežama, što je naišlo na oduševljenje brojnih ljudi.

Iako je želio da srna ostane kod njega jer je već zavolio ovu predivnu životinju, odlučio je da obavijesti Ured za zaštitu prirode i nacionalnih parkova koji je preuzeo brigu o srni koja će nakon obavljenih kontrolnih pregleda ponovo biti puštena u prirodu.(Naj portal/Anadolija/Foto: AA)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending