Pratite nas

Poznati

Sjećate li se Deena (Fuada) Backovića: ŽIV JE “TATIN SIN”, ENO GA U AMERICI!

Published

on

U vremenima brzog življenja, bljesaka i potopa na estradi, tek kada se pojavi određena fotka na društvenim mrežama, sjetimo se određenih likova. Tako je bilo i sa Fuadom Backovićem, koji je postao poznat po umjetničkom imenu Deen.

Danas mu je 38 godina, a prije 20-tak godina je imao ogromnu medijsku kampanju na muzičkoj pozornici. Iza njega je stajao moćni otac Zaim Backović, koji je bio desna ruka Harisu Silajdžiću, te još moćnija majka koja je radila u BH TELEKOMU. Sponzora imao na svakom koraku.

Koliko se mali razbacivao, kazuje podatak da su jednom prilikom on i članovi njegovog benda pred Zenicom slupali auto. Deen javlja tati da su slupali auto, a tata će:

“Ne brini sine, kupit ćemo drugo”.

U roku od sat vremena stiglo je novo vozilo!

Onda su krenule afere. Menadžerica Bernarda Tolić je udarila po privatnom Deenovom životu, a oslabila je I moć Deenovog oca Zaima, čiji je sin jedno vrijeme bio na platnom spisku Ministarstva za kulturu kao zaslužni umjetnik u Sarajevu i BiH. Tada je tata Zaim bio poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo.

Deen je prije desetak godina napustio Sarajevo. Jedno vrijeme se pojavljivao u hrvatskim rijaliti šou programima, pa je preselio u Italiju, a onda ga je nestalo. Javio se iz Los Anđelesa, gdje se bavi modnim kampanjama.

– Moda i muzika su danas vrlo usko vezane, a ja sam vrlo strastven po pitanju tih profesija. Muzika je moja najveća ljubav, ali dobro je s vremena na vrijeme napraviti malu kreativnu pauzu i ograditi se od javnosti. U životu treba znati raditi i neke druge stvari osim stajanja za mikrofonom. Ova situacija je to najbolje pokazala – kaže Deen. (Naj portal/Foto: Facebook)

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending