Pratite nas

Poznati

Šejla Zonić napravila ludnicu na svadbi u Austriji: NE OSVRĆE SE NA KRITIKE

Published

on

Šejla Zonić napravila ludnicu na svadbi u Austriji: NE OSVRĆE SE NA KRITIKE

Šejla Zonić, ovogodišnja pobjednica Zvezda Granda, nastupila je na jednoj svadbi u Austriji te se na društvenim mrežama pohvalila snimkom.

Kako je navela na snimku, proslava je održana na tajnoj lokaciji. Izvela je brojne hitove, među kojima su: “Udri Mujo”, ” Hej Šeki Šeki”, Jutro je”, “Otkači”, “Dam Dam Dam”, “Kada bi me pitali” i brojni drugi.

Kao što je poznato, ona je i ranije nastupala na svadbama te je zbog toga dobijala neke kritike. No, ona se na njih ne obazire.

– Svoj repertoar prilagođavam vrsti i karakteru događaja i mnogo sam sretna što živim svoju svrhu, a to je muzika. Naravno, sretna sam što nakon toliko formalnog i neformalnog obrazovanja, toliko godina u svijetu muzike, napokon mogu od toga da lijepo živim – napisala je na Facebooku.

Nakon što je odnijela pobjedu na spomenutom muzičkom takmičenju, posvetila se građenju uspješne karijere.

– Najveći izazov i fokus poslije pobjede definitivno jeste pronalaženje odgovarajuće prve pjesme koja će obilježiti početak moje solo karijere. Ulažem veliki trud i nadu i cijelim svojim bićem vjerujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pjesma – poručila je fanovima.

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending