Pratite nas

Poznati

Saška Karan u policiji: MOŽDA UMJESTO U ZADRUZI ZAVRŠI U “KARAONI”

Published

on

Samo što je objavljeno da će se pojaviti u novoj sezoni “Zadruge 4” preko FB-a smo saznali da je Saška Karan, nikada popularna, ali izazovna pjevačica, te bivša učesnica rijalitija, prijavljena za pokušaj ubistva.

Njenu objavu, u kojoj kaže da je prijavila neka budala, prenosimo u cjelosti.

– Dragi prijatelji, neka budala me prijavila za pokušaj ubistva. Dala sam izjavu policiji. Budala ima mnogo i svašta im pada na pamet. I ja svakog mogu da prijavim jer je ubio, na primjer, Kenedija. Hvala mojoj porodici i prijateljima na svemu – završila je Saška.

Nisu poznati detalji cijelog slučaja, ali treba podsjetiti da Saški Karan nisu strani problem sa zakonom. Na to je upozorila, kaže ona I vidovnjakinja, čije ime ne želi da javno iznosi. Ta proročica joj je “vidjela” da će u 2020. Godini ići na robiju, odnosno u “karaonu”. (Naj portal/Foto: Fejzbuk)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending